Välkomna!

 

Det har ju runnit en del vatten under broarna sedan vi startade vårt projekt. Men nu när hemsidan finns på plats kommer vi att skriva varje vecka.

När alla roller är tillsatta visar det sig att vi kommer att vara 72 personer på scen vilket bara det kommer att tilldra sig en del uppmärksamhet. Mats Arnell har skrivit fantastisk musik som det kommer snart att finnas lite smakprov av här på sidan. Allt som har hänt sedan vi började är omöjligt att berätta om, som ni säkert förstår. Men nu börjar vi blogga. Vi som berättar heter Billy och Nilla och vi har skrivit manuset och regisserar föreställningen.

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s