Vecka 17

Vi repeterade näst sista och sista scenen i tisdags. Där är det ett bröllop som visas med efterföljande fest. För att få det att fungera och kunna organisera repet delade vi upp alla i åtta olika grupper som har en ledare och en viceledare. På så sätt kunde vi rita upp scenerierna (det sätt som folk rör sig på) mycket enklare. Vi hade en idé om att alla så småningom skulle dansa en ”slängrumpa” runt scenen. Vi kunde inte riktigt föreställa oss hur det skulle bli när de olika ”rumporna” skulle korsas på scen eller vändas när vi gjorde det i tanken. Men när vi gjorde på ”golvet” så visade det sig att allt kommer att fungera. Härligt! Fastän man bara hinner med två sidor manus på två timmar så är våra skådespelare helt fantastiska.

I dag, onsdag, ska vi repa scenerna som visar hur ungdomarna flyttar från Hallsta och sen flyttar tillbaka plus att vi ska repa en rap. Det ska bli spännande. Blir nog lite lättare att repa i kväll då vi bara är sju på scenen mot att vi var 60 igår.

Kajsa och Wessam håller på att organisera den internationella marknaden som kommer att finnas på vår spelplats. De har massor av arbete bara med den delen.

Hela tiden dyker det upp nya idéer. Eftersom det finns ett grönt löv på vår affisch så tänker vi oss att det ska växa en del på scenen också. Hur det blir får ni se när ni ser föreställningen.

I dag, 25 april, ska vi ha ett möte med Syriska föreningen. Vi hoppas att vi ska kunna ha ett bra samarbete med dem. Vi skulle så gärna också vilja ha några av dem på scenen. I eftermiddag kommer också alla barnen hit och då ska Kajsa försöka hitta scenkostym till dem.

Vi hörs!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s