Vecka 21

Fortsatt härligt sommarväder ute och entusiastiska deltagare inne. 

I tisdags dansades det tango i Kulturhuset och kostymprovning inleddes av Kajsa.

Vi lyckades skrapa ihop det mesta och många hade med sig egna förslag. Nu börjar det bli styr på allt detta. Mycket jobb med tanke på att det är över 100 roller som skall få kläder på sig.

Vår affisch är också snart klar. Den har designats av Idébild, som gjort en väldigt bra sammanfattning av vår historia till bild, som andas precis det som vi vill att den ska berätta.  Susanna och Leif på Idébild ville ha ett kärlekspar på affischen och vi pratade med Eric och Nadja, som spelar de två som gifter sig i slutscenen. De skulle ha en ”look” av filmstjärnor från femtiotalet och Agnes Arnell sminkade de två utifrån det.  Allting blev precis som vi ville och nästa vecka kan vi trycka affischen.

Nu finns det också biljetter att boka på ticketmaster Senare kommer man också att kunna köpa biljetter på Hallstahammars bibliotek.

I onsdags fortsatte vi med kostymprovning och hann också med att repetera ”Framtids-branschen”. Det är härligt att jobba med skådisarna, som med jämnmod bara fortsätter att jobba och accepterar alla våra konstiga förslag. Scenen utspelar sig på 90-talet och handlar om en pappa som försöker peppa sina döttrar att drömma och inte alltid vara så negativa. Det var ju en tid då Hallsta skulle bli den nya filmmetropolen i Sverige. 

I torsdags sammanfattade vi de behov av kostym, som fortfarande återstår. Kajsa gjorde en vända till förrådet och förhoppningsvis har vi nu nästan allt. Ingegerd Svednell har lovat att jaga resten.

Vi har stort hopp om våra drömmar.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s